Έλεγχος Καταρράκτη και Περιφακίου
Έλεγχος Καταρράκτη και Περιφακίου
28 Σεπτεμβρίου 2017
Τι είναι η Χαμηλή Όραση
Χαμηλή Όραση
29 Σεπτεμβρίου 2017
Εκτέλεση Συνταγής Γυαλιών

Στον Οπτικό Οίκο Σκούταρη εδώ και πολλές δεκαετίες η εκτέλεση της συνταγής γυαλιών γίνεται με απόλυτη μεθοδικότητα και ακρίβεια:

  • συμβουλεύουμε και καθοδηγούμε τον ασθενή για τη σωστή επιλογή των οφθαλμικών φακών και του σκελετού των γυαλιών, με γνώμονα το βαθμό διόρθωσης του διαθλαστικού προβλήματος του (μυωπία, υπερμετρωπία, αστιγματισμό και πρεσβυωπία ), τις δραστηριότητες του και φυσικά την αισθητική.
  • κάνουμε ειδικές μετρήσεις : διακορική απόσταση, ύψος οπτικών κέντρων, κλίση του σκελετού και απόσταση των γυαλιών από το πρόσωπο προκειμένου να επιτευχθεί σωστή εφαρμογή και εύκολη προσαρμογή στο νέο ζεύγος γυαλιών.

Στον Οπτικό Οίκο Σκούταρη διαθέτουμε Οπτικό εργαστήριο κοπής, τοποθέτησης και επικέντρωσης των οφθαλμικών φακών σε σκελετούς όρασης και ηλίου.

Στην ομάδα μας που αποτελείται από ειδικό Οπτομέτρη, Οπτικούς-Οπτομέτρες και τεχνικούς Οπτικούς, συνεργαζόμαστε για να προσφέρουμε μέγιστη οπτική ποιότητα και το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα ακόμα και στην πιο δύσκολη και απαιτητική συνταγή γυαλιών.

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε τα νέα μας;