Μαρτυρίες ασθενών
Ανδριώτη Αικατερίνη – Νέα Πέραμος
5 Ιουνίου 2017
Όραση και Θυρεοειδής - Θυρεοειδική οφθαλμοπάθεια ('Νόσος Graves')
Θυρεοειδική οφθαλμοπάθεια (‘Νόσος Graves’)
18 Ιουνίου 2017
Μαρτυρίες ασθενών

Το 2012 χειρούργησα και τα δύο μου μάτια από καταρράκτη και ξαφνικά άρχισα να βλέπω πολύχρωμες γραμμές. Πήγα στον οφθαλμίατρο και μου είπε πως έχω πάθει εγκεφαλικό ή έχω αρχή άνοιας. Έκανα τις σχετικές εξετάσεις και αποκλείστηκαν και τα δύο ενδεχόμενα. Μέσα σε λίγες εβδομάδες άρχισα να χάνω όλο και πιο πολύ το φως μου και εκεί ξεκίνησε ο γολγοθάς μου… Επισκέφτηκα πολλούς οφθαλμιάτρους καθώς και γιατρούς άλλων ειδικοτήτων προσπαθώντας να βρω τι έφταιγε και περιορίστηκε τόσο πολύ η όραση μου. Δεν μπορούσα να οδηγήσω, δεν μπορούσα όμως ούτε να διαβάσω,ούτε και να περπατήσω έξω με ασφάλεια. Έπεσα στο δρόμο και έσπασα το ισχίο μου και τότε πια η ψυχολογία μου καταβαραθρώθηκε. Άρχισα να νιώθω “άχρηστος” και έτσι αναγκάστηκα να καταφύγω στους ειδικούς γιατρούς για να βελτιώσω την ψυχολογία μου.
Τελικά διαγνώστηκα με ισχαιμική οπτικοπάθεια. Η κόρη μου άρχισε να ψάχνει στο διαδίκτυο λύση για να με βοηθήσει να ξαναδώ καλύτερα.
Μπαίνοντας στην ιστοσελιδα www.optometris.gr διάβασε για την ειδική Οπτομέτρη Κα Τατιάνα Σκούταρη αλλά και πολλές επώνυμες μαρτυρίες ασθενών της και το πόσο τους είχε βοηθήσει.Έκλεισα αμέσως ραντεβού,με εξέτασε, πήρα ειδικά για την περίπτωση μου γυαλιά και άρχισα να εκπαιδεύω την όραση μου. Από την πρώτη κιόλας στιγμή μπόρεσα ξανά να διαβάσω, να ξεχωρίζω τα χάπια μου αλλά και τα πρόσωπα στο δρόμο.
Πηγαίνω ξανά την πρωινή μου βόλτα, στο ψιλικατζίδικο που ψωνίζω βλέπω να διαβάσω πλέον και χωρίς γυαλιά, ξεχωρίζω τα κέρματα που πριν ήταν αδύνατον. Ξαναβρήκα τον εαυτό μου, ανέβηκε η ψυχολογία μου, βελτιώθηκε η καθημερινότητα μου, αλλά και της οικογένειας μου, άλλαξε η ζωή όλων μας…
Η Κα Τατιάνα Σκούταρη είναι για μένα γιατρός και φίλη μου. ΣΩΘΗΚΑ!!!
Για την Κα Σκούταρη έχω να πω πως “ουδέν πρόβλημα άλυτο”, θα αφιερώσει όσο χρόνο και αν χρειαστεί για να σε κάνει να δεις καλύτερα και να σου αλλάξει τη ζωή.

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε τα νέα μας;