Ελπίδα για το Γλαύκωμα!
Ελπίδα για το Γλαύκωμα!
16 Αυγούστου 2017
Μαρτυρίες ασθενών
Κυριακοπούλου Έλενα – Αθήνα
1 Σεπτεμβρίου 2017
Μαρτυρίες ασθενών

Το 2003 μετά από επέμβαση καταρράκτη στο δεξί μου μάτι ο οφθαλμίατρος μου με παρέπεμψε σε εξειδικευμένο στην ωχρά κηλίδα για το αριστερό μου μάτι. Τότε επιβεβαιώθηκε έπειτα από εξετάσεις πως πάσχω από εκφύλιση της ωχράς κηλίδας ξηρού τύπου. Το 2014 έκανα επέμβαση καταρράκτη και στο αριστερό μου μάτι, αλλά δυστυχώς έβλεπα χειρότερα από ότι πριν κάνω το χειρουργείο.
Το Σεπτέμβριο του 2015 εξετάστηκα από την κα Τατιάνα Σκούταρη και πήρα το ενδεδειγμένο βοήθημα χαμηλής όρασης. Η θολούρα που είχα σχεδόν εξαφανίστηκε. Κινούμαι άνετα και παρακολουθώ πλέον τηλεόραση ευχάριστα. Αυτό που πιο πολύ από όλα όμως με χαροποιεί, είναι που μπορώ ξανά και διαβάζω, το διάβασμα είναι η μεγάλη μου αγάπη, τα βιβλία είναι η αγαπημένη μου παρέα.
Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την Τατιάνα.Έχει κέρδισε την εμπιστοσύνη μου λέγοντας μου πάντα την αλήθεια για την κατάσταση μου. Χαίρεται που πηγαίνω τόσο καλά και με ενθαρρύνει. Όσα γυαλιά έχω φτιάξει, έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη όχι μόνον γιατί βλέπω ξανά σχεδόν φυσιολογικά, αλλά και από θέμα ποιότητας φακών και επιλογής σκελετών.

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε τα νέα μας;