Καλλιόπη Σαραντίδη – Χαλκίδα

Μαρτυρίες ασθενών
Βεντούρης Φραγκούλης – 35 ετών – Κίμωλος
6 Σεπτεμβρίου 2018
Μαρτυρίες ασθενών
Διονυσόπουλος Άρης
30 Σεπτεμβρίου 2018
Μαρτυρίες ασθενών

Πριν πέντε χρόνια άρχισα να μην βλέπω την ώρα στο ρολόι, οπότε πήγα στον Οφθαλμίατρο στη Χαλκίδα που μου διέγνωσε εκφύλιση της ωχράς κηλίδας και στα δυο μάτια. Τα λόγια του ήταν : «Τυφλώνεσαι, πήγαινε στην Αθήνα για χειρουργείο», ορθά-κοφτά. Τρελλάθηκα!
Πήγα στην Αθήνα εκεί που με έστειλε, όμως δεν μου έδωσαν ελπίδες ότι μετά το χειρουργείο θα είχα βελτίωση και έτσι κατέφυγα σε δήμοσιο νοσοκομείο για να πάρω και δεύτερη γνώμη. Τελικά η διάγνωση ήταν ίδια και εγώ πήρα απόφαση να μην κάνω τίποτα.

Εντελώς τυχαία σε μια εφημερίδα διάβασα μια δημοσίευση για την κα Τατιάνα Σκούταρη ως ειδική στην αντιμετώπιση της εκφύλισης της ωχράς κηλίδας και ζήτησα να με εξετάσει. Από το 2013 που με ανέλαβε τα αποτελέσματα είναι φοβερά! Δεν το περίμενα. Οδηγώ, έχω μια κόρη με ειδικές ανάγκες και μπορώ και κάνω όλες μου τις υποχρεώσεις που είναι πολύ απαιτητικές και πολλές φορές δύσκολες, όμως από πλευράς όρασης, άνετα και ευχάριστα. Πλησιάζει το τέλειο!
Έχω και μια άλλη γνωστή μου με το ίδιο πρόβλημα που παρακολουθείται και την έχει βοηθήσει η κα Σκούταρη και είναι και εκείνη πολύ ευχαριστημένη. Η Τατιάνα είναι γλυκός άνθρωπος με πολλά θαυμαστικά. Είναι αληθινή και ξέρει να μας προσεγγίζει άριστα.
Ό,τι και να πω είναι λίγο…

Newsletter

Θέλετε να μαθαίνετε τα νέα μας;